Grado en Técnicas de Interacción Digital y de Computación

Formación Dual

Definición

La Formación dual se basa en el principio de complementariedad de los aprendizajes en un entorno académico y en un entorno profesional. El estudiante es convierte en el aprendiz que estudia. Es una modalidad de formación que se realiza en alternancia entre la universidad y la empresa.

Información

Contratación

Se prevé la modalidad de Contrato a jornada completa, que permite a la empresa ocupar temporalmente personas con una titulación universitaria sin experiencia en la ocupación por la cual se han formado.

Horario

El contrato a tiempo completo contempla que una parte de la jornada se realice en la empresa y otra parte se dedique a la formación académica del grado, según se establezca en el plan formativo definido de forma individualizada para cada estudiante.

Durante los periodos lectivos, el estudiante combinará su formación entre el desarrollo de tareas a la empresa (8 horas diarias) y el de seguimiento de los estudios según el horario establecido en la titulación.

Duración

Atendiendo que el nuevo curso académico se inicia en septiembre se prevé que un estudiante realice la formación dual desde octubre del nuevo curso académico hasta junio del mismo curso académico. Este periodo podría variar atendiendo a cada situación particular.

Procedimiento de inscripción y temporización prevista

Los pasos a seguir para formalizar la inscripción a la modalidad de Formación Dual del GTIDIC son:

Principios de junio

Empresas

Las empresas envían sus propuestas de actividad formativas utilizando el siguiente formulario:

 Junio

Estudiantes

 • El 18 de junio comienza el pereiodo de inscripción

Procedimiento para realizar la inscripción:

 • Consultar las propuestas de actividades formativas disponibles en la Web
 • Preparar la documentación necesaria
 • Inscripción en las propuestas en las que se tenga interés utilizando la herramienta del Campus Virtual

Documentación

 Julio -Agosto

Estudiantes

Fecha límite de inscripción de candidatos/as:

 • 9 de julio de 2021

Empresas

 • Las empresas reciben la documentación de los estudiantes interesados en sus ofertas
 • Contacto con los estudiantes candidatos
 • Realización de los procesos de selección
 • Comunicación a la coordinación de la Formación Dual de la selección de plazas

Septiembre

Estudiantes

 • Formalización de la matrícula del Grado en Técnicas de Interacción Digital ide Computación
 • Comienzo de las clases del Grado en Técnicas de Interacción Digital y de Computación al Campus Universitario Igualada-UdL

Empresas

 • Fecha límite para consensuar las contrataciones (15 de septiembre)

Octubre

Los/as estudiantes seleccionados/as se incorporan a la empresa acordada para iniciar su periodo de Formación Dual.

 

Ofertas curso actual

 

Ref.

Empresa

 Places Disponibles

Perfil (resumit)

 Remuneració Económica (brut anual)

paf232401 MPM 4

Les persones que s'incorporin al nostre equip, s'incorporarán a l'àrea de Delivery. Realitzaran les següents tasques: - Desenvolupar C# en ASPNET MVC, WS i presentació en HTML i JS - Implementar clients WebServices (SOAP y WCF). - Realitzar de dissenys tècnics, checklists de proves, validacions funcionals, realització de manuals.

15.000 €
paf232402 STIKETS 2

Investigar i assimilar informació sobre la manera com funciona actualment el sistema CMS de gestió web (Aplicatiu web de l'empresa).

Desenvolupament de noves millores, tant a nivell Backend com a Frontend (Inclosa operativa d'aplicacions de tercers integrats en sistema, API REST)Realització de les proves i ajustaments necessaris en els desenvolupaments realitzats. Configuració d'entorns, ...

Realització de l'anàlisi funcional de l'aplicació web, manuals i especificacions.Desenvolupament de les eines operatives de producció, programari que interactua amb els diversos entorns de producció de productes.

Configuració de noves operatives i desenvolupament de documentació tècnica sobre ús i escalabilitat del programari.

Conèixer els equips i les tècniques disponibles en la utilització d'ordinadors: coneixement actualitzat de maquinari i programari existents.

Configuracions a la infraestructura de xarxa i configuració de dades i infraestructura d'emmagatzematge operativa.Desenvolupar i avaluar idees sobre la manera com el sistema pot ser millorat o reorganitzat.Realització de l'anàlisi funcional en manuals interns.

Es negociarà amb candidat/a.

 

Listado de empresas colaboradoras

Listado de Empresas Colaboradoras en la Formación Dual del GTIDIC

Amida 4 enginyeria S.L.

AMIDA 4 Enginyeria és una empresa jove dedicada al desenvolupament de projectes d'automatització industrial d'alt nivell tecnològic.
Treballem en diferents sectors industrials, tant per fabricants de maquinària com per indústria propera, oferint serveis d'automatització i de disseny i fabricació de màquines especials.
Treballem amb primeres marques i som especialistes en tecnologies actuals com robòtica col·laborativa, robòtica mòbil, visió artificial, IIoT, etc.

Companyia Igualadina Digital de Serveis Creagia

Creagia és una empresa d’Igualada dedicada al desenvolupament de software al cloud, principalment aplicacions web avançades a mida.

Amb un ambient de treball distès i unes instal·lacions agradables, un equip jove i multidisciplinar apassionat de la tecnologia, en constant formació.

Creagia vol ser un espai de treball còmode per a les persones, amb un inquiet equip humà creant grans projectes. Volem que tu també puguis formar part d’aquest equip. Vols venir a ser un pirata o prefereixes allistar-te a la marina?

Corporació Alimentaria Guissona, S.A.

bonÀrea Agrupa compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

La realització del cicle productiu complet ha esdevingut un repte per a tota l'organització. Actualment duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l'elaboració dels productos fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les botigues bonÀrea.

CUBUS GAMES

Cubus Games és un estudi creatiu situat a Igualada i format per un equip de creadors de videojocs i desenvolupadors de software.
Des del 2014 estem creant videojocs narratius per Entreteniment i aventures memorables per Patrimoni Cultural, Turisme, Educació, Projectes d'Impacte Social... i més enllà. Ajudem museus, castells, fundacions, escoles, empreses, etc. per connectar amb el seu públic a través d'experiències interactives que combinen storytelling immersiu, gamificació i tecnologia.
La innovació té un paper molt important a la nostra empresa, ja que ens permet explorar nous camins per intentar aplicar-los de forma pràctica en els projectes que desenvolupem.
Al treballar en diferents àmbits (Entreteniment, Patrimoni Cultural, Educació
i Formació, Impacte Social), ens cal estar oberts a les noves tecnologies i
atents a les revolucions per tal de poder adoptar tot coneixement emergent
i així aplicar-lo per aportar solucions a mida i d'impacte.

Enginyeria de Software, S.A.

A ENGISOFT som una empresa amb 30 anys d’experiència consolidada oferint serveis IT i de desenvolupament de software.
Ens dividim en dues àrees de negoci:
- Desenvolupament i comercialització de software propi pel sector hoteler i de la restauració sota la marca BIRD by ENGISOFT.
- Desenvolupament de projectes tecnològics avançats sota la marca Engisoft Cloud Services. En aquesta unitat de negoci ens dediquem al desenvolupament per a tercers de plataformes web crítiques, apps d’usuari final, desenvolupament de software i firmware en projectes IoT, aplicacions d’Intel·ligència Artificial i Big Data, disseny d’arquitectures Cloud escalables, etc...
El nostre equip està integrat per un equip de 30 professionals altament qualificats, formant un equip cohesionat d’enginyers i llicenciats. Som partners d’Amazon Web Services, i com a tal el nostre equip està certificat per portar a terme qualsevol projecte sobre els serveis d’AWS.

 

Intarex

En Intarex somos un equipo de más de 30 profesionales entre los que se incluyen, entre otros, licenciados en informática o matemáticas, técnicos en electrónica y másteres en gerencia empresarial. Dedicados a investigar, analizar y desarrollar soluciones personalizadas según los requerimientos de cada cliente.
Orientados a dar soluciones informáticas para los negocios en crecimiento y mayor rentabilidad con nuevos niveles de control para pequeñas y medianas empresas.
Desde sus orígenes en 1.994, Intarex ha seguido fiel al compromiso con la especialización.
Gracias a eso, nuestras aplicaciones se adaptan como un guante a sus necesidades, pero, sobre todo, son un compendio de buenas prácticas empresariales que ayudan a gestionar con éxito en los difíciles momentos actuales.
Nuestra vocación de escuchar, que nos convierte en eternos aprendices de unos clientes que mantienen la capacidad de sorprendernos con buenas ideas.
La fidelidad en el proyecto es un compromiso de todo el equipo que forma Intarex, es por ello que la especialización y el conocimiento que compartimos con nuestros clientes es un valor en alza.
En Intarex, la experiencia y serenidad se unen a la juventud y el entusiasmo, todos ellos valores que nos conducen a ofrecer a nuestros clientes el más alto nivel de profesionalidad.
Un gran equipo de consultores, analistas y desarrolladores que, junto con el mejor equipo de soporte, que trabajamos para conseguir la mejor solución para nuestros clientes.

Iguana Comunicacions, S.L.

Fa 7 anys va néixer Iguana Comunicacions, SL, un operador de proximitat, així de sobte potser esteu pensant “ui sí, una empresa més!”, però dóna’ns un minut més i et farem canviar d’opinió.
Iguana no és un operador com qualsevol altre d’aquests grans de l’IBEX.
Iguana oferim serveis com els altres operadors però amb un servei excel·lent, una qualitat de primera, estant fortament arrelats al territori i amb una clara vocació de proximitat. No ens cansem de dir-ho: Som d’aquí, estem per tu!
L’objectiu d’Iguana és crear els millors serveis de connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, telefonia fixa i telefonia mòbil. En només 7 anys tenim una forta implantació al territori i creixem a un ritme d’un 40% anual, que mal ens està dir-ho però no està gens malament.
Fins aquí tot està molt clar: volem tenir un serveis immillorables, però no només això, també volem donar una atenció de primera als nostres clients.
Volem que els nostres clients ens treguin el màxim rendiment. Volem ser al seu costat perquè a que els seus negocis rutllin millor. Volem que ells es dediquin a la seva activitat i es despreocupin de les seves telecomunicacions perquè som nosaltres els qui ens en preocupem. I és per això que et necessitem!

MPM Software

MPM Software, empresa lider de consultoria i serveis de tecnología dedicada a desenvolupar i implementar solucions en el sector assegurador.
MPM neix a Igualada fa 30 anys, actualment tenim oficines a Igualada, Sant Cugat del Vallés, Madrid, Portuagal i Méxic.
Ens diferenciem amb el nostre projecte consolidat en un sector en creixement i en procés de digitalització.
Tenim una cultura d'empresa propera i orientada a les persones treballada des del projecte Talento.
Alguns dels nostres valors son la passió pel client, innovació, confiança, treball en equip i agilitat.

Petromiralles, S.L.

PETROMIRALLES es una empresa petrolera i com a tal el sector en el que es troba engloba Estacions de servei però també la distribució a domicili. Es caracteritza per la seva agilitat i flexibilitat a l'hora d'adaptar el servei al client, creiem que per a nosaltres ha estat de vital importància els valors que des de la propietat s'han transmès a l'organització, que són la vocació de servei i la transparència com a factors diferencials en el nostre moment d'implantació al mercat. I que han estat possibles des de l'esforç i el treball en equip.

Post Print, S.L.

Post Print Atlantic desenvolupa des de 1992 una activitat de sistribució, instal·lació i serveis de suport i formació sobre productes i técniques interactives lligades a la imatge digital en educació, cartelleria digital, gestió documental i firma digitalitzada y creativitat digital. Treballem amb un canal B2B ampli a Espanya i en altres països com Suissa, Marroc, França entre altres. Tenim un catáleg de més de 500 productes actius i un canal de 1500 dealers, distribuidors, revenedors etc.

Trilogi

Trilogi és una firma de consultoria de comerç electrònic especialitzada en el disseny i implementació de plataformes de comerç electrònic, així com en la prestació de serveis de màrqueting per a empreses mitjanes i grans a Europa i Àsia Pacífic, amb oficines a Barcelona, Hong Kong, Madrid i Xangai.

La divisió d'agència d'eCommerce implementa solucions amb multiples plataformes tecnològiques, passant per tots els estadis dins d'un projectes.

Definició de disseny i UX utilitzant eines de disseny avançades, maquetació del front office i desenvolupaments a mida d'algunes parts dels projectes.

Tots aquests processos es duen a terme seguint una metodologia de gestió de projecte pròpia, resultat de tots aquests anys d'experiència.

La divisió LogiCommerce desenvolupa aquest software d'eCommerce amb diversos llenguatges de programació, seguint metodologies de desenvolupament àgils, donant molta importància a les bones pràctiques de programació i els principis de codi net. El projecte incorpora procediments de qualitat avançats utilitzants diferents eines de gestió de codi, i mecanismes automatitzats de proves i desplegament.

Ubiquat Tecnologies, S.L.

Ubiquat som pioners a nivell espanyol en el desplegament de monedes complementaries (sistemes de pagament digital avançat). Treballem amb entitats de diner electronic, usem blockchain per la tokenitzacio.

Ediciones anteriores

Ofertas de Formación Dual Cursos Anteriores