Bachelor's degree in Digital Interaction and Computing Techniques

Dual Training

Definition

The Dual Training Education System is based on the complementarity principle of learning in an academic degree and training in a professional environment in a company. The student becomes the apprentice studying. It is a form of training that takes place alternately between the university and the company.

Information

Offers

GTIDIC Dual Training Offers for the 2020-21 academic year

 

Ref.

Empresa

 Places Disponibles

Perfil (resumit)

 Remuneració Económica (brut anual)

paf212201 MPM Software 4 Les persones que s'incorporin al nostre equip, s'incorporarán a l'àrea d'operacions. Realitzaran les següents tasques:
- Desenvolupar C# en ASPNET MVC, WS i presentació en HTML i JS
- Implementar clients WebServices (SOAP y WCF).
- Realitzar de dissenys tècnics, checklists de proves, validacions funcionals i realizació de manuals.
13.500 €-15.000€
paf212202 Solution Trilogi, S.L. 1

- Formaràs part d'un equip de recerca i desenvolupament amb un perfil molt tècnic i multidisciplinar en l'àmbit de la programació tant de frontend com de backend. Plataformes escalables B2B i B2C amb tràfic de milers d'usuaris hostatjades al infraestructures cloud com AWS.
- Desenvolupar tasques d'anàlisi funcional i de UX.
- Anàlisi i disseny de base de dades ralacionals i no relacionals.

13.000 €
paf212203 Post Print, S.L. 1

El nostre objectiu prioritari per a 2021 és la digitalització i integració dels processos que ara es comparteixen entre les diverses plataformes ERP, e-commerce i CRM.
Per a aquesta funció requerim coneixements i interés en programació orientada a objectes i nocions d'organització empresarial.
Paral·lelament cerquem un perfil professional que pugui intervenir en la definició i introducció OEM (Original Equipment manufacturing) de nous productes interactius que desenvolupem en col·laboració amb fabricants externs, a través de comunicacions técniques, localització de productes, preparació d'esepecificacions de programari i hardware per a prescripcions concretes.
Per a aquesta funció valorem la formació en estructura de computadors especialment els compatibles amb Windows 10, Android 8 i Chrome OS, entre altres.
També competencia en especificació i anàlisi de sistemes interactius, aplicacions móbils i cloud i dissseny d'aplicacions interactives.

12.000 € - 14.000 €
paf212204 Enginyeria de Software 1

DESENVOLUPADOR FRONTEND / BACKEND

T’integraràs en el departament de Desenvolupament i Recerca d’Engisoft Cloud Services.

Realitzaràs tasques de programació de software, participant principalment en el desenvolupament de plataformes web. Els projectes poden ser:

- Desenvolupament d'interfícies Web.
- Desenvolupament d'apps i PWAs.
- Plataformes B2C escalables amb milers d'usuaris.
- Plataformes IoT integrades amb hardware de tercers.

- Disseny d'arquitectures Cloud integrades amb serveis AWS.

Els llenguatges de programació que s’utilitzaran principalment seràn Javascript, Java i Python i metodologies Scrum.

13.500 €
paf212205 Companyia Igualadina Digital de Serveis Creagia 2

Desenvolupa projectes a mida treballant amb la tecnologia com si d’un escultor es tractés. Tindràs l’oportunitat de créixer personalment en diversos àmbits, treballant en múltiples projectes, aportant idees noves i evitant monotonies continuades.

Busquem a algú com tu per ajudar-nos a crear les millors aplicacions web del moment. Cerquem una persona proactiva, amb interès per la tecnologia i la programació, amb capacitat per tenir visió de context i disposició per a sumar-se a un equip dinàmic enfocat a crear productes a mida.

Treballaràs en projectes diferents que enriquiran la teva experiència, habilitats i que esperem també puguin fer enriquir a la resta de l’equip.

El nostre stack tecnològic és el següent:

Backend:
PHP - Laravel - Laravel Livewire - PHPUnit / Pest / Laravel Dusk - Supervisor - Composer - MySQL - Redis

Frontend:
CSS - Javascript - npm - Yarn - Webpack - Tailwind CSS - Alpine.js - Vue.js

La persona s'incorporarà a l'equip de full-stack developers de Creagia desenvolupant tasques de backend i frontend amb l'stack tecnològic de PHP (Laravel), HTML, JS (Vue.js, Alpine.js), CSS (SASS, TailwindCSS) i MySQL. Treballarà en diferents projectes que van des del desenvolupament d'intranets de gestió per la digitalització de processos fins a la creació de SaaS per altres empreses tecnològiques.

13.500 € - 15.000 €
paf212206 Petromiralles, S.L. 3

Tasques i funcions: Integrar-se en un equip de desenvolupament de software consolidat on la seva funció principal serà desenvolupar programari de gestió en el llenguatge FDS / Merlin, excepcionalment es requerirà la programació de sentencies SQL per accedir a bases de dades externes i/o desenvolupament d’aplicacions en PHP/HTML5/CSS/JS. Pot haver de donar suport a l’usuari final durant la posta marxa i el posterior manteniment de les aplicacions desenvolupades. El candidat rebrà la formació interna necessària per poder desenvolupar aquestes tasques, amb seguiment i suport continu per part dels formadors. Estil de supervisió: Directa del responsable de desenvolupament de projectes. Els projectes a desenvolupar es tracten de manera global, mitjançant reunions d’anàlisi i disseny on tot l’equip pot aportar idees, es defineix el projecte definitiu i es reparteixen les tasques de desenvolupament. Durant el cicle de desenvolupament es fan controls periòdics per supervisar la correcte evolució del projecte. Un cop els projectes estan desenvolupats es procedeix a la seva publicació en els entorns de producció i la formació i suport als usuaris/departaments afectats pels canvis.

13.500 € - 15.000 €
paf212207 Corporació Alimentaria Guissona, S.A. 2

Informàtic programador per integrar-se amb l'equip de bonÀrea IT, realitzant tasques de programació amb llenguatges Java, html, JavaScript, TypeScript, Android studio, swift , SQL etc... utilitzant tecnologies com poden ser, GIT, Jenkins, Nexus, SonarQube, JasperReports, etc.. Tot desplegat en un cluster de CPD's propis. Es valorarà el coneixement dels llenguatges i tecnologies proposades. La proposta es treballa al costat de grans professionals, elaborant projectes conjuntament i en els quals, totes les aportacions seran ben rebudes i avaluades per la seva implantació. L'empresa està disposada en invertir en recerca i formació necessària, pel maneig de tots els equips i tecnologies necessaris en el desenvolupament dels projectes.

6 € nets/hora

 

List of Collaborating Companies

List of Collaborating Companies in Dual Training of the GTIDIC

Amida 4 enginyeria S.L.

AMIDA 4 Enginyeria és una empresa jove dedicada al desenvolupament de projectes d'automatització industrial d'alt nivell tecnològic.
Treballem en diferents sectors industrials, tant per fabricants de maquinària com per indústria propera, oferint serveis d'automatització i de disseny i fabricació de màquines especials.
Treballem amb primeres marques i som especialistes en tecnologies actuals com robòtica col·laborativa, robòtica mòbil, visió artificial, IIoT, etc.

Companyia Igualadina Digital de Serveis Creagia

Creagia és una empresa d’Igualada dedicada al desenvolupament de software al cloud, principalment aplicacions web avançades a mida.

Amb un ambient de treball distès i unes instal·lacions agradables, un equip jove i multidisciplinar apassionat de la tecnologia, en constant formació.

Creagia vol ser un espai de treball còmode per a les persones, amb un inquiet equip humà creant grans projectes. Volem que tu també puguis formar part d’aquest equip. Vols venir a ser un pirata o prefereixes allistar-te a la marina?

Corporació Alimentaria Guissona, S.A.

bonÀrea Agrupa compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

La realització del cicle productiu complet ha esdevingut un repte per a tota l'organització. Actualment duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l'elaboració dels productos fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les botigues bonÀrea.

CUBUS GAMES

Cubus Games és un estudi creatiu situat a Igualada i format per un equip de creadors de videojocs i desenvolupadors de software.
Des del 2014 estem creant videojocs narratius per Entreteniment i aventures memorables per Patrimoni Cultural, Turisme, Educació, Projectes d'Impacte Social... i més enllà. Ajudem museus, castells, fundacions, escoles, empreses, etc. per connectar amb el seu públic a través d'experiències interactives que combinen storytelling immersiu, gamificació i tecnologia.
La innovació té un paper molt important a la nostra empresa, ja que ens permet explorar nous camins per intentar aplicar-los de forma pràctica en els projectes que desenvolupem.
Al treballar en diferents àmbits (Entreteniment, Patrimoni Cultural, Educació
i Formació, Impacte Social), ens cal estar oberts a les noves tecnologies i
atents a les revolucions per tal de poder adoptar tot coneixement emergent
i així aplicar-lo per aportar solucions a mida i d'impacte.

Enginyeria de Software, S.A.

A ENGISOFT som una empresa amb 30 anys d’experiència consolidada oferint serveis IT i de desenvolupament de software.
Ens dividim en dues àrees de negoci:
- Desenvolupament i comercialització de software propi pel sector hoteler i de la restauració sota la marca BIRD by ENGISOFT.
- Desenvolupament de projectes tecnològics avançats sota la marca Engisoft Cloud Services. En aquesta unitat de negoci ens dediquem al desenvolupament per a tercers de plataformes web crítiques, apps d’usuari final, desenvolupament de software i firmware en projectes IoT, aplicacions d’Intel·ligència Artificial i Big Data, disseny d’arquitectures Cloud escalables, etc...
El nostre equip està integrat per un equip de 30 professionals altament qualificats, formant un equip cohesionat d’enginyers i llicenciats. Som partners d’Amazon Web Services, i com a tal el nostre equip està certificat per portar a terme qualsevol projecte sobre els serveis d’AWS.

 

Intarex

En Intarex somos un equipo de más de 30 profesionales entre los que se incluyen, entre otros, licenciados en informática o matemáticas, técnicos en electrónica y másteres en gerencia empresarial. Dedicados a investigar, analizar y desarrollar soluciones personalizadas según los requerimientos de cada cliente.
Orientados a dar soluciones informáticas para los negocios en crecimiento y mayor rentabilidad con nuevos niveles de control para pequeñas y medianas empresas.
Desde sus orígenes en 1.994, Intarex ha seguido fiel al compromiso con la especialización.
Gracias a eso, nuestras aplicaciones se adaptan como un guante a sus necesidades, pero, sobre todo, son un compendio de buenas prácticas empresariales que ayudan a gestionar con éxito en los difíciles momentos actuales.
Nuestra vocación de escuchar, que nos convierte en eternos aprendices de unos clientes que mantienen la capacidad de sorprendernos con buenas ideas.
La fidelidad en el proyecto es un compromiso de todo el equipo que forma Intarex, es por ello que la especialización y el conocimiento que compartimos con nuestros clientes es un valor en alza.
En Intarex, la experiencia y serenidad se unen a la juventud y el entusiasmo, todos ellos valores que nos conducen a ofrecer a nuestros clientes el más alto nivel de profesionalidad.
Un gran equipo de consultores, analistas y desarrolladores que, junto con el mejor equipo de soporte, que trabajamos para conseguir la mejor solución para nuestros clientes.

Iguana Comunicacions, S.L.

Fa 7 anys va néixer Iguana Comunicacions, SL, un operador de proximitat, així de sobte potser esteu pensant “ui sí, una empresa més!”, però dóna’ns un minut més i et farem canviar d’opinió.
Iguana no és un operador com qualsevol altre d’aquests grans de l’IBEX.
Iguana oferim serveis com els altres operadors però amb un servei excel·lent, una qualitat de primera, estant fortament arrelats al territori i amb una clara vocació de proximitat. No ens cansem de dir-ho: Som d’aquí, estem per tu!
L’objectiu d’Iguana és crear els millors serveis de connexió a Internet a través de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, telefonia fixa i telefonia mòbil. En només 7 anys tenim una forta implantació al territori i creixem a un ritme d’un 40% anual, que mal ens està dir-ho però no està gens malament.
Fins aquí tot està molt clar: volem tenir un serveis immillorables, però no només això, també volem donar una atenció de primera als nostres clients.
Volem que els nostres clients ens treguin el màxim rendiment. Volem ser al seu costat perquè a que els seus negocis rutllin millor. Volem que ells es dediquin a la seva activitat i es despreocupin de les seves telecomunicacions perquè som nosaltres els qui ens en preocupem. I és per això que et necessitem!

MPM Software

MPM Software, empresa lider de consultoria i serveis de tecnología dedicada a desenvolupar i implementar solucions en el sector assegurador.
MPM neix a Igualada fa 30 anys, actualment tenim oficines a Igualada, Sant Cugat del Vallés, Madrid, Portuagal i Méxic.
Ens diferenciem amb el nostre projecte consolidat en un sector en creixement i en procés de digitalització.
Tenim una cultura d'empresa propera i orientada a les persones treballada des del projecte Talento.
Alguns dels nostres valors son la passió pel client, innovació, confiança, treball en equip i agilitat.

Petromiralles, S.L.

PETROMIRALLES es una empresa petrolera i com a tal el sector en el que es troba engloba Estacions de servei però també la distribució a domicili. Es caracteritza per la seva agilitat i flexibilitat a l'hora d'adaptar el servei al client, creiem que per a nosaltres ha estat de vital importància els valors que des de la propietat s'han transmès a l'organització, que són la vocació de servei i la transparència com a factors diferencials en el nostre moment d'implantació al mercat. I que han estat possibles des de l'esforç i el treball en equip.

Post Print, S.L.

Post Print Atlantic desenvolupa des de 1992 una activitat de sistribució, instal·lació i serveis de suport i formació sobre productes i técniques interactives lligades a la imatge digital en educació, cartelleria digital, gestió documental i firma digitalitzada y creativitat digital. Treballem amb un canal B2B ampli a Espanya i en altres països com Suissa, Marroc, França entre altres. Tenim un catáleg de més de 500 productes actius i un canal de 1500 dealers, distribuidors, revenedors etc.

Trilogi

Trilogi és una firma de consultoria de comerç electrònic especialitzada en el disseny i implementació de plataformes de comerç electrònic, així com en la prestació de serveis de màrqueting per a empreses mitjanes i grans a Europa i Àsia Pacífic, amb oficines a Barcelona, Hong Kong, Madrid i Xangai.

La divisió d'agència d'eCommerce implementa solucions amb multiples plataformes tecnològiques, passant per tots els estadis dins d'un projectes.

Definició de disseny i UX utilitzant eines de disseny avançades, maquetació del front office i desenvolupaments a mida d'algunes parts dels projectes.

Tots aquests processos es duen a terme seguint una metodologia de gestió de projecte pròpia, resultat de tots aquests anys d'experiència.

La divisió LogiCommerce desenvolupa aquest software d'eCommerce amb diversos llenguatges de programació, seguint metodologies de desenvolupament àgils, donant molta importància a les bones pràctiques de programació i els principis de codi net. El projecte incorpora procediments de qualitat avançats utilitzants diferents eines de gestió de codi, i mecanismes automatitzats de proves i desplegament.

Ubiquat Tecnologies, S.L.

Ubiquat som pioners a nivell espanyol en el desplegament de monedes complementaries (sistemes de pagament digital avançat). Treballem amb entitats de diner electronic, usem blockchain per la tokenitzacio.

Previous editions

Previous Courses Dual Trainning Offers